serbian english        

EDUKACIJA


CENTAR ZA EDUKACIJU REGIONALNE PRIVREDNE KOMORE KRAGUJEVAC postoji sa ciljem da privrednicima, svojim članicama i onima koji to nisu, a koji će to postati, omogući da unaprede svoja znanja i veštine.

Prateći savremene tendencije razvoja kroz organizovanje seminara i predavanja privrednicima i preduzetnicima Komora pomaže u poslovnom obrazovanju, usavršavanju i unapređenju upravljačkih veština u cilju prevazilaženju problema u poslovanju. Cilj nam je da razvijemo svest menadžmenta o značaju obuke zaposlenih i osposobljavanju privrednika da daju pun doprinos povećanju konkurentnosti i podizanju produktivnosti.

Ukoliko želite da veći broj zaposlenih pohađa istu obuku ili imate specifične zahteve i želite da seminare prilagodite svojim potrebama, seminare možemo da organizujemo i u našim prostorijama samo za Vašu kompaniju i samo za Vaše zaposlene. Vaše mišljenje i povratna informacija o tome koje su obuke i seminari potrebni Vama i Vašim zaposlenima su nam dragoceni i možete nam ih dostaviti popunjavanjem UPITNIKA na ovoj strani.

Sve zainteresovane za pohađanje seminara i obuka u RPK Kragujevac pozivamo da nam se obrate.STRUČNI KURSEVI JEZIKA U RPK KRAGUJEVAC


Regionalna privredna komora Kragujevac i Centar za strane jezike "Patuljak" (www.patuljak.rs), organizuju stručne kurseve engleskog jezika za sve zainteresovane zaposlene u hotelima i restoranima (recepcionari, konobari, sobarice, menadžeri). Kursevi su koncipirani tako, da odgovaraju specifičnim potrebama ovih zanimanja i trajaće dva ili tri meseca, zavisno od potreba, dva puta nedeljno po 90 minuta. Obuke će se održavati u prostorijama Regionalne privredne komore Kragujevac i po završetku, polaznici će dobiti sertfikate o položenom ispitu i broju pohađanih časova.

Posebna pogodnost u smislu plaćanja postoji za više od pet polaznika koji dolaze iz iste firme.

Kontakt osoba za detaljnije informacije i prijavu:

Marija Stojanović,


Tel.
E-mail: 

agencija
sajam
ponuda traznja
wbasi
biztv
biztv
specit